Yllä olevassa kuvassa, kimalainen osoittaa että pienestä "kärpäsestä" voi tulla "härkänen". Mutta kun tarkastellaan jotain syvemmin, näämme enemmän kuin uskommekaan.

Hypnoosista..

Se on työskentelyä alitajunnan kanssa. Alitajunta on näkymätön ja tiedostamaton osa Sinusta. Siellä alitajunnassa ovat kaikki Sinun elämäsi kokemukset, tapahtumat, uskomukset, tunteet. Se on se tuntematon osa Sinusta, joka tulee joskus tiedostamatta esiin. Teet esimerkiksi jotain yllättävää huomaamattasi, ihmettelet jälkikäteen miksi toimit niin kuin toimit. Siellä ovat myös Sinun tapasi ja tottumuksesi, jotka voivat aiheuttaaa ehkä Sinulle haittaa tai jotain murhetta. Me etsitään mahdollisesti tilanteen ja tunteen alkulähteitä ja korjataan niitä hypnoosissa.

Hypnoosi sinänsä on syvää rentoutumista, johon johdan turvallisesti syvän rentoutusharjoituksen kautta. Hypnoosi on sama tuttu tila, johon menet joka ilta ennen nukahtamista tai Olet siinä juuri herättyäsi, turvallinen ja tuttu tila siis. Hypnoosissa ei ole mitään pelättävää. Urheilijat käyttävät hypnoosia mielikuvien kautta. He harjoittelevat mielikuvissaan suorituksen pienetkin liikkeet etukäteen ja alitajunta auttaa suorittamaan ne kisoissa oikein.

Opetan myös itsehypnoosia, jota käytän myös itse päivittäin. Kuvassa hienosti portaat osoittaa, että vien harjoituksessa Sinut vaikka pienin askelin kohti alitajuntaa ja sitten työskennellään Sinun sisäisen viisautesi kanssa, jolla Voit helpottaa elämääsi monin tavoin.

Hypnoosi auttaa moniin vaivoihin ja ikäviin tapoihin. Halutessasi Voit saada itseluottamusta ja rohkeutta elämääsi. Jos elät negatiivisessa olosuhteissa stressin, ikävän tavan, kivun, sairauden tai vanhan kaunan keskellä, Voit saada apua niihin hypnoosissa. Kokeile rohkeasti, Et todellakaan häviä mitään vaan Voitat. Keskustellaan ensin ongelmastasi ja teen Sinulle syvän rentoutuksen joko maatessasi tai istuessasi kotonasi turvallisessa ympäristössä ja kuitenkin Sinun ehdoilla ja Sinun luvalla silloin kun Olet siihen valmis. Tervetuloa!

Tarkempia tietoja hypnoosista löytyy Hypnoosiliitto ry:n sivuilta.