Oivalluksia ja uuden oppimista

Elämän salaisuus

Lauantai 3.9.2022 - Mervi

En ollut ennen opiskelujani koskaan hoksannut sellaista asiaa, että se mitä ajattelet niin sitä saat. Asia liittyy vetovoiman lakiin. Olen opiskelujeni aikana tätä asiaa pohtinut paljon ja olen omat ajatukseni kääntänyt heti positiiviseksi, jos mieli on jossain asiassa tahtonut olla negatiivinen. Olen myös moittinut itseäni teoistani ja ymmärrän nyt, että se on pahinta juuri itselle. Sen pysäytys kannattaa heti vaikka sanomalla itselle vaikka turpa kiinni ja miettiä jotain myönteistä vaikka ihanan pehmeää kumpupilveä.

Luin Rhona Byrnen kirjan keväällä nimeltä Salaisuus. Ajatusteni hallinta itselläni vaan vahvistui tämän luettuani. Tässä muutamia otteita, jotka koskettivat itseäni.

Kaiken mitä elämääsi tulee, sinä vedät itse luoksesi, vedät sen luoksesi mielikuvilla, joita sinulla on mielessäsi. Toisin sanoen, vedät puoleesi sitä mitä mielessäsi liikkuu. Vetovoiman laki määrää universumin järjestyksestä elämäsi jokaisesta hetkestä ja aivan kaikesta mitä elämässäsi koet. Kuka oletkin, missä oletkin, vetovoiman laki muovaa kaikki elämänkokemuksesi ja sen tämä kaikki voiva laki tekee sinun ajatustesi avulla. Sinä itse panet lain liikkeelle ja teet sen omilla ajatuksillasi. Samanlaisuus vetää puoleensa. Rikkaat vetävät puoleensa rikkautta, heidän ajatukset liittyy siihen ettei ole pelkoa. Se mitä näet mielessäsi, saat pitää sitä myös käsissäsi. Ajatuksista tulee totta. Ihmiset ajattelevat sitä mitä eivät tahdo saada ja saavat sitä, he vahvistavat sitä ajatuksillaan. Kun lausut kieltosanan, vetovoiman laki kuulee sen toisin. Esimerkiksi, en halua epäonnistua--laki kuulee sen Haluan epäonnistua! Toivottavasti en saa flunssaa--saan sen kuitenkin.

Omilla ajatuksilla luot omaa elämää, jos valitat, vetovoiman laki kerää tehokkaasti lisää valittamisen aiheita. Kiinnitä huomio kaikkeen mitä sanot, ettet tahdo sitä ja käännä se positiiviseksi. Me voimme valita ajatuksemme vapaan tahtomme mukaan. Mieli myös muokkaa kaikkea ympärillä olevaa. Myönteiset ajatukset ovat satakertaa voimakkaampia kuin kielteiset. Sinä oman elämäsi mestariteos, opettele hiljentämään mielesi vaikka meditoimalla, rentoutumalla. Se auttaa hallitsemaan ajatuksia ja virkistää kehoa ja mieltä 3-10 min/pv riittää.

Annan muutamia vinkkejä kirjasta. Annoin lapsilleni nämä vinkit jääkaapin oveen laitettavaksi ja se on myös omassakin jääkaapin ovessa muistuttamassa.

Päätä mitä haluat olla, omistaa ja tehdä. Ajattele sitä, säteile sitä. Olet vapaa valitsemaan ja se mitä valitset toteutuu elämässäsi.

Kysy pitkin päivää itseltäsi Miltä minusta nyt tuntuu? Ja vastaa HYVÄLTÄ!

Voit heti tuntea olosi terveeksi, rikkaaksi ja rakkauden ympäröimäksi. Suurin tunne on rakkaus.

1. Pyydä selvästi mitä tahdot

2. Usko, että haluamasi on sinun, luota ja näe se. Tiedä, että saat sen kun tarvitset sitä, ajattele sitä omanasi. Kuvittele, että se on totta. Tiedosta, että se on matkalla. Älä epäile.

3. Ota vastaan, ala iloita siitä, että se toteutuu

Tarvitset vain itsesi ja mielikuvituksesi, usko ja luota, astu ensimmäinen askel

Luo päiväsi etukäteen. Tästä tulee hyvä päivä

Määrittele jokainen tapahtuma myönteiseksi, kuvittele se

Sano, että OLIT SELLAINEN, menneisyys ei määrittele tulevaisuutta

Kiitollisuus, kiitä kaikesta päivän aikana, muuten et voi saada mitään lisää.

Kuvittele ja mieliharjoittele lopputulosta, se on esimakua tulevasta.

Oma kokemus tästä. Muistan mitä syöpäsairaana ajattelin.

Ikäviä ajatuksia, mitähän seuraavaksi, ei tästä tule mitään, onkohan syöpä levinnyt, en jaksa tätä paskaa, tämä ei ole ihmisarvoista elämää, joutaisin kuolla, olen taakka kaikille.

Ellen olisi ollut opiskellut raskaiden syöpähoitojen aikaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, en ehkä olisi selvinnytkään. Se piti minut hengissä, halusin oppia ja tehdä harjoitteita, sain positiivista palautetta. Asiakkaani hyväksyi minut tekemään niitä vaikka olin "vammainen" rajoitteinen, välillä todella sairas. Opettajat kannusti ja koulukaverit olivat myötätuntoisia. Iso kiitos heille ja omalle ryhmälleni "Happie Cappie" Lyte 10. Kiitos sinulle opiskelukaverini matkoista koululle ja hyvistä kannustavista keskusteluista. Kiitos perheelleni ja muille rakkaille läheisilleni, jotka olivat myös joskus harjoitusasiakkaitani. Sain unohtaa syövän olemassa olon, keskityin muuhun ja selvisin. Kuinka kiitollinen olenkaan tästä kaikesta Teille kaikille. Kiitos myös Elmeri-kanilleni, nyt reilu 11 vuotta vanha poika, sekin jaksoi kainalossani kuunnella ja auttaa minua kotitehtävien teossa minua sekä lohduttaa, ja jaksaa edelleenkin. ISO KIITOS KAIKILLE. Rakastan Teitä, Rakastan elämää ja kaikkea mitä se minulle nyt suo. Kiitos uusista ajatuksista ja oivalluksista. Olen arvokas ja ainutlaatuinen ja niin Olet sinäkin. Paranen myös tästä ulosteenkarkailusta, se pitää vielä minut nöyränä ja oppivaisena..

Muistan kun sanoin lyhytterapeutiksi valmistumispäivänä kaikille. Minä tulen auttamaan muita syöpäpotilaita jollain lailla, uskoin jo silloin tulevaisuuteeni ja näin on käynyt..Kaikki on mahdollista. Ajatuksillani on siis ollut suuri voima.

IMG_20201018_084435_1272.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vetovoiman laki